В ОП відбулася зустріч з делегацією Комісії з питань Національної оборонної стратегії США

В ОП відбулася зустріч з делегацією Комісії з питань Національної оборонної стратегії США

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з представниками Комісії з питань Національної оборонної стратегії Сполучених Штатів Америки на чолі з її головою Джейн Гарман.

Про це повідомляє Офіс Президента, передає Укрінформ.

У межах зустрічі заступник керівника ОП Роман Машовець поінформував членів делегації про ситуацію на фронті, а також про масовані повітряні атаки з боку Російської Федерації на енергетичну та цивільну інфраструктуру України з використанням ракет, «Шахедів» і КАБів.

Як зазначається, українська сторона акцентувала, що сьогодні наша країна насамперед потребує посилення протиповітряної оборони, збільшення кількості артилерії та далекобійної зброї. Тому рішення Палати представників Конгресу щодо допомоги Україні вкрай важливе.

Андрій Єрмак подякував президенту США Джозефу Байдену, його адміністрації, обом партіям Конгресу та всьому американському народу за підтримку України від самого початку повномасштабної війни.

Читайте також: Єрмак поінформував посла США про удари російської армії по енергооб'єктах України

«Дуже важливо, що наші нації разом. Ваш візит – це ще один сигнал потужної підтримки з боку Сполучених Штатів», – сказав керівник Офісу Президента.

Як повідомлялося, Єрмак провів зустріч із делегацією голів комітетів Європарламенту, в ході якої оговорювалася санкційна політика ЄС.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-