Сирський і начальник Генштабу зустрінуться з оборонним комітетом Ради

Сирський і начальник Генштабу зустрінуться з оборонним комітетом Ради

Ексклюзив
Укрінформ
Члени Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки вже домовилися про зустріч із новими головнокомандувачем Збройних сил Олександром Сирським і начальником Генерального штабу ЗСУ Анатолієм Баргилевичем.

Про це секретар комітету, полковник Служби безпеки України Роман Костенко (парламентська фракція "Голос") повідомив у коментарі Укрінформу.

"Ми запросили головнокомандувача ЗСУ і начальника Генштабу на комітет. І вже домовилися про зустріч", – зазначив Костенко.

Він додав, що члени оборонного парламентського комітету очікують поспілкуватися з головнокомандувачем ЗСУ і начальником Генштабу про їхнє бачення поточної ситуації на фронті й подальшого ходу російсько-української війни.

Читайте також: Сирський та Умєров відвідали підрозділи на Авдіївському і Куп’янському напрямках

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 8 лютого призначив генерал-полковника Олександра Сирського головнокомандувачем Збройних сил замість Валерія Залужного.

9 лютого глава Української держави призначив генерал-майора Анатолія Баргилевича начальником Генерального штабу ЗСУ замість Сергія Шаптали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-