Зеленський провів розмову з президентом Казахстану

Зеленський провів розмову з президентом Казахстану

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із Президентом Казахстану Касим-Жомартом Токаєвим двостороннє співробітництво.

Як передає Укрінформ, про це глава Української держави сказав у вечірньому відеозверненні.

«Міжнародна робота за сьогодні. Розмова з Президентом Казахстану – наше двостороннє співробітництво, можемо додати активності. Я поінформував Президента щодо нашої роботи з підготовки Глобального саміту миру. І, звичайно, подякував народу Казахстану та компаніям за гуманітарну підтримку для наших людей, нашого суспільства. Важливо зберігати спільне бачення принципів. І головного – миру», - сказав Зеленський.

Також він поінформував про кілька міжнародних зустрічей, які провів 2 лютого.

Читайте також: Зеленський провів Ставку: обговорювалися п'ять питань

«Міністр закордонних справ Канади – я подякував за незмінну підтримку України, за саме таку допомогу, яка посилює найбільше. Обговорили подальший порядок денний наших відносин – України та Канади. І роботу створеної коаліції заради повернення депортованих у Росію українських дітей», - зазначив Президент.

Він зауважив, що сьогодні на засіданні в Києві ця коаліція розпочала роботу, був представлений Рамковий документ щодо її діяльності.

«Канада – один зі співлідерів коаліції, і я вдячний за активність», - наголосив Зеленський.

Окрім того, він поінформував про зустріч із головою ОБСЄ, міністром закордонних та європейських справ і торгівлі Республіки Мальта Ієном Боргом.

«Поступово вже готуємо й міжнародну роботу наступних тижнів. Потрібно ще більше активності заради нашої спільної сили. Не лише України та українців, не лише Європи, а всіх тих у світі, хто прагне стабільності й цінує людське життя. Будуть відповідні формати роботи, будуть нові пакети підтримки України – готуємо деталі», - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якому обговорили питання виробництва дронів, ситуації на фронті та енергетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-