Держдеп оприлюднив перелік тем переговорів Зеленського, Блінкена й Саллівана

Держдеп оприлюднив перелік тем переговорів Зеленського, Блінкена й Саллівана

Укрінформ
Продовження глобальної підтримки України, залучення інвестицій в українську економіку, проведення антикорупційних реформ стали основними темами зустрічі Президента Володимира Зеленського з держсекретарем Ентоні Блінкеном і радником з національної безпеки США Джейком Салліваном у вівторок у Давосі.

Про це повідомили в Державному департаменті США за результатами перемовин, передає Укрінформ.

«Сторони обговорили важливість продовження глобальної допомоги на підтримку України в її боротьбі за свою свободу та суверенітет. Вони також говорили про зусилля, спрямовані на підтримку стійкості та відновлення економіки України, в тому числі через інвестиції приватного сектору», - зазначається в повідомленні.

Крім того, під час зустрічі йшлося про антикорупційної реформи, спрямовані на прискорення економічного відновлення України та продовження її траєкторії до євроатлантичної інтеграції.

«Держсекретар Блінкен і радник з питань нацбезпеки Салліван рішуче підтвердили незмінну підтримку Сполученими Штатами України та її територіальної цілісності в умовах незаконної агресивної війни РФ», - зауважили в Держдепі.

Читайте також: США мають виконувати свої зобов'язання перед Україною - сенатор Кунс

Як повідомляв Укрінформ, Президент України перебуває в Давосі, де бере участь у роботі Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ). За результатами зустрічі з американською делегацією український лідер зазначив, що обговорив з партнерами оборонну співпрацю між двома країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-