Україну на фронті захищають 355 місцевих депутатів зі «Слуги народу» - Шуляк

Україну на фронті захищають 355 місцевих депутатів зі «Слуги народу» - Шуляк

Укрінформ
Україну на фронті захищають 355 місцевих депутатів із політичної партії "Слуга народу", 131 – працюють військовими медиками.

Про це голова політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила під час пресконференції в Укрінформі.

"Минулого року наша партія передала 130 млн грн партійного фінансування на потреби армії. Їх отримала Національна гвардія України, щоб закупити озброєння "Стугна-П". Цього місяця ми готуємо засідання політичної ради партії, на якому маємо ухвалити рішення про передачу нашого бюджетного фінансування, приблизної суми (як і торік – ред.), на підтримку нашої оборони і Збройних сил України", – сказала Шуляк.

Читайте також: Шуляк: Участь військових у виборах дуже важлива

Вона поінформувала, що члени партійної команди "Слуга народу" за майже два роки повномасштабної російсько-української війни передали на потреби армії майже 3 тис. автомобілів, тонни палива, понад 70 тис. різних одиниць амуніції, 300 тис. патронів.

Водночас Шуляк поінформувала, що наразі політична сила "Слуга народу" складається з 6 305 місцевих депутатів, 219 голів громад, 976 старост. Голова політсили підкреслила, що серед них 355 місцевих депутатів перебувають на фронті у складі Сил оборони України, а 131 – працюють військовими медиками.

Читайте також: Голова партії «Слуга народу» - про теракт на Закарпатті: Такі методи неприпустимі

Як повідомлялося, Російська Федерація розпочала вторгнення в Україну в 2014 році. Тоді агресору вдалося захопити Крим, а також частину Донецької і Луганської областей включно з обласними центрами. 24 лютого 2022 року Росія розпочала новий етап війни проти Української держави – повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-