Данілов: Соціологія в умовах війни – це ефективна зброя і висока відповідальність

Данілов: Соціологія в умовах війни – це ефективна зброя і висока відповідальність

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що  соціологія в умовах війни – це ефективна зброя і висока відповідальність.

Про це секретар він написав у соцмережі “Х” , передає Укрінформ.

“Соціологія в умовах війни – це ефективна зброя і висока відповідальність. Мистецтво формулювати запитання – це гарантія очікуваного результату. І в умовах миру можна було б безкінечно бавитися у традиційні вітчизняні ігрища, жонглюючи цифрами та рейтингами. Але в умовах війни є єдиний найвищий стандарт, яким варто вимірювати все, що ми робимо в публічній або професійній сфері. Варто щоразу давати собі відповідь на одне питання: чи наближає Перемогу і допомагає фронту результат моєї роботи?” - зазначив Данілов.

За його словами, “добре, коли маєш можливість у безпечному тилу гратися в клікабельність майбутніх заголовків, погано, коли це не допомагає фронту, ще гірше – коли шкодить”.

Читайте також: Випадки корупції в Україні не стосуються грошей та зброї партнерів – Зеленський

Як повідомлялося, напередодні були презентовані результати дослідження двох загальнонаціональних опитувань, проведених фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова та Київським міжнародним інститутом соціології у липні та серпні 2023 року. Участь в опитуванні, проведеному фондом «Демократичні ініціативи» спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 9 по 15 серпня 2023 року, взяли 2019 респондентів. В опитуванні, проведеному Фондом спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 3 по 17 липня 2023 року, – 2011 респондентів віком від 18 років.

Виконавчий директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Петро Бурковський, представляючи результати опитування у липні, зазначив, що 78% респондентів вважали, що Президент України несе пряму відповідальність за корупцію в уряді та воєнних адміністраціях. Не погоджувалися з цим твердженням лише 18% опитаних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-