Поліція з'ясовує обставини інциденту між патрульними та депутатом Галушком

Поліція з'ясовує обставини інциденту між патрульними та депутатом Галушком

Укрінформ
Правоохоронці з’ясовують інформацію про інцидент за участю народного депутата від “Слуги народу” Миколи Галушка, який влаштував конфлікт із патрульними.

Про це Укрінформу повідомили в Управлінні патрульної поліції в м. Києві.

“Наразі інформація з’ясовується”, - поінформували у пресслужбі.

Раніше ЗМІ поінформували, що народний депутат від "Слуги народу" Микола Галушко нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили за порушення ПДР водія і авто, що возять цього парламентарія.

За даними ЗМІ, поліцейські зупинили автомобіль у центрі столиці за порушення правил дорожнього руху – перетин подвійної смуги - приблизно о 4 ранку.

“Нардеп Галушко приїхав “виручати” свого водія і довго, нецензурно висловлюючись, пояснював, правоохоронцям, що це авто народного депутата і вони, мовляв, не мали права його спиняти. Поліцейські зауважили, що на авто не написано, що воно належить нардепу, а також, що нардепи не мають дипломатичного імунітету”, - йдеться у повідомленні.

ЗМІ також опублікували відео цієї події, на якому видно, що Галушко скаржиться, що його “висмикнули з-за столу”, і обзиває поліцейських “дебілами”.

Фракція «Слуги народу» засудила поведінку Галушка і заявила, що розгляне інцидент на етичному комітеті партії.

При цьому речниця фракції “СН” Юлія Палійчук заявила, що інцидент був 18 грудня 2020 року і «сам депутат Галушко знав про існування цього відео, оскільки воно було предметом шантажу з боку тодішнього керівника МВС, який погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи”.

“А з’явилося воно саме зараз, бо дата запису з камери минулого року збігається з нинішнім періодом року. І її можна сприйняти як нещодавній інцидент”, - вважає Палійчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-