Комітет ВР не зміг ухвалити рішення щодо штовханини Лероса й Тищенка

Комітет ВР не зміг ухвалити рішення щодо штовханини Лероса й Тищенка

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту розглянув інцидент за участю народних депутатів Гео Лероса (позафракційний) та Миколи Тищенка (фракція “Слуга народу”), між якими виникла штовханина під час пленарного засідання парламенту. За результатами розгляду, комітет не зміг ухвалити рішення.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив голова підкомітету з питань Регламенту ВР Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту, народний депутат від фракції "Слуга народу" Павло Фролов.

"Комітет не зміг ухвалити рішення. Ні про попередити обох, ні про рекомендувати Верховній Раді позбавити обох права участі у п’яти пленарних засіданнях", – розповів Фролов.

Він також поінформував, що комітет, можливо, не повертатиметься до розгляду цього питання.

Як повідомляв Укрінформ, у сесійній залі парламенту під час пленарного засідання 9 вересня сталася штовханина між позафракційним депутатом Гео Леросом та заступником голови фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком.

Читайте також: У справах про підпал автівок Лероса і Богдана отримали по чотири висновки експертиз

Наступного дня речниця парламентської фракції “СН” Юлія Палійчук заявила, що фракція засуджує цей інцидент. Вона також повідомила, що політсила звернулася до Регламентного Комітету ВР із пропозицією відсторонити учасників штовханини від участі в пленарних засіданнях на п’ять днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-