Зеленський виступить на Генасамблеї ООН в онлайн-форматі 23 вересня - Мендель

Зеленський виступить на Генасамблеї ООН в онлайн-форматі 23 вересня - Мендель

Ексклюзив
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський планує виступити на Генеральній асамблеї Організації Об'єднаних Націй у другій половині дня 23 вересня в онлайн-режимі.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прессекретар глави держави Юлія Мендель.

"Попри пандемію коронавірусу у світі та скасування чималої кількості заходів, Генеральна асамблея ООН відбудеться в онлайн-форматі. Зокрема, нині ООН підготувала попередню таблицю виступів глав держав і урядів онлайн на загальних дебатах 75-ї сесії Генасамблеї 22-29 вересня. Виступ Президента України Володимира Зеленського заплановано на 23 вересня, він відбудеться у другій половині дня", - зазначила речниця Президента.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з графіком заходів високого рівня нової сесії Генасамблеї в Нью-Йорку, 15 вересня відбудеться офіційне відкриття 75-ї сесії Генасамблеї, 21 вересня – урочисте відзначення 75-ї річниці створення ООН, 22 вересня – початок загальних дебатів.

Читайте також: Зеленський вручив нагороди видатним українцям

Щороку у вересні в Нью-Йорку розпочинається нова, чергова сесія Генеральної асамблеї ООН. Традиційно, наприкінці місяця проводиться так званий сегмент "високих зустрічей" за участю глав держав та урядів країн-членів ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-