Кучма — Зеленському: Бажаю менше говорити, а більше робити

Кучма — Зеленському: Бажаю менше говорити, а більше робити

Укрінформ
Другий Президент України Леонід Кучма побажав главі держави Володимиру Зеленському менше говорити, а більше робити, звернувши увагу на високотехнологічну космічну галузь.

Про це Кучма сказав журналістам у Дніпрі, де бере участь у VII міжнародній конференції "Космічні технології: сучасне та майбутнє", що проводиться під егідою Міжнародної академії астронавтики і присвячена 65-річчю від дня створення КБ "Південне", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Новому Президенту я бажаю менше говорити і більше робити. Ми послухали про його перші кроки — вірною дорогою, як раніше говорили, йдете, товариші. Так що дай бог йому на цьому шляху успіху. Я знаю цю людину (Зеленського — ред), його головні чесноти — він чесна й порядна людина, чого нам сьогодні вкрай не вистачає", - зазначив Кучма.

Він сподівається, що Президент Зеленський зверне увагу на високотехнологічну космічну галузь України.

"Вчора всі дивилися інавгурацію нового Президента. У мене є все ж таки, і у вас, я думаю, надія, що на високотехнологічну галузь в Україні буде звернуто увагу. Подивіться на ріст валового продукту за минулий рік, за рахунок чого Україна його має: на першому місці сільське господарство, на другому місці – торгівля на внутрішньому ринку, на третьому – металургія й хімія. Все. Якщо ми такими кроками будемо рухатися далі, до чого ми тоді прийдемо?", - зазначив Кучма.

Другий Президент України зауважив, що попередня влада у питанні відстоювання іміджу космічної держави робила мало.

"Наприкінці грудня того року Кабінет міністрів подав у парламент космічну програму. Де вона? П’ять місяців пройшло. Треба ж дійсно робити, якщо ми щось хочемо бачити в Україні, а не займатися дрібними справами", - додав Кучма.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-