НАЗК пропонує Петренку ще раз обговорити порядок перевірки е-декларацій

НАЗК пропонує Петренку ще раз обговорити порядок перевірки е-декларацій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запрошує міністра юстиції створити спільний майданчик для обговорення порядків перевірки е-декларацій та моніторингу способу життя чиновників, оскільки ситуація з їх реєстрацією зайшла в глухий кут.

Про це у Facebook повідомив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

"Ситуація з реєстрацією документів, які повинні дати "старт" початку здійснення Національним агентством з питань запобігання корупції перевірок е-декларацій, зайшла в глухий кут. Очевидно, що вийти із нього можливо лише шляхом пошуку взаємоприйнятних рішень. З метою максимально швидкого пошуку таких рішень ми запрошуємо міністра юстиції Павла Петренка спільно створити майданчик для дискусії", - написав Радецький.

До участі в ньому заступник голови НАЗК пропонує запросити експертів антикорупційної групи Реанімаційного пакету реформ, Програми розвитку ООН в Україні, Представництва ЄС в Україні, Організації економічного співробітництва і розвитку та Ради Європи.

"У разі Вашої згоди, шановний Павле Дмитровичу, ми готові провести відповідне обговорення протягом найближчих одного-двох днів", - звернувся Радецький до міністра юстиції Петренка.

Як повідомляв Укрінформ, 19 січня Міністерство юстиції втретє відмовило Національному агентству з питань запобігання корупції в реєстрації порядків перевірки електронних декларацій та моніторингу способу життя чиновників, мотивуючи це тим, що НАЗК принесло на реєстрацію пропозиції, які не врахували більшість зауважень Мін'юсту.

Нацагентство може почати перевірку електронних декларацій чиновників тільки після реєстрації порядку її проведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-