Чубаров назвав пропозиції Пінчука про Крим і Донбас запрошенням до капітуляції

Чубаров назвав пропозиції Пінчука про Крим і Донбас запрошенням до капітуляції

Укрінформ
Народний депутат і лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає пропозиції бізнесмена Віктора Пінчука щодо Криму і Донбасу "запрошенням України до капітуляції".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи публікацію Пінчука у The Wall Street Journal.

"Те, що Віктор Пінчук сором'язливо називає "болючим компромісом", насправді є запрошенням нас, України і українців, включаючи Крим і кримських татар, до капітуляції. Причому до капітуляції тотальної, самознищувальної, оскільки Пінчук не може не розуміти, що слідом за здачею Криму і Донбасу, відмовою вступати до ЄС і НАТО, Україна просто перестане існувати як незалежна держава", - зазначив Чубаров.

За його словами, "те ще не вдалося ворогам добитися за століття – знищити українську національну гідність та вбити в нього віру у свою державоспроможність, - Пінчук пропонує нам здійснити своїми руками".

"Серед нас є ті, хто зможе вбити майбутнє свого народу?" - запитує депутат.

Раніше Пінчук запропонував Україні прийняти компроміси у відносинах з Росією і відійти від євроінтеграційного шляху, провести вибори на окупованому Донбасі до звільнення його територій, відмовитися від вступу в НАТО, а також не дозволити питанню Криму стати на заваді спробам домовитись з РФ про припинення війна на Донбасі, повідомляє "Українська правда".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-