Нардеп назвав записи Онищенка технологією віртуального компромату

Нардеп назвав записи Онищенка технологією віртуального компромату

Укрінформ
Заступник голови фракції партії «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко заявив, що жодних записів народного депутата Онищенка на сьогодні не існує.

Про це інформує у середу прес-служба БПП «Солідарність».

«У вівторок був оприлюднений перший запис розмови начебто народного депутата Олеся Довгого та народного депутата Олександра Онищенка. Цей запис депутат Онищенко презентує як свою розмову з Довгим. Вони – члени однієї парламентської фракції «Воля народу». У мене виникає питання, до чого тут Президент України?!» – сказав Гончаренко.

Він нагадав, що Онищенко переховується від слідства за кордоном за звинуваченням в кримінальних злочинах.

«До оголошення свого віртуального компромату Онищенко був звичайним баригою, який втік з України, коли йому прищемили хвоста за корупційні оборудки. Він не був більше ніким. Він не виступав у парламенті, не писав законопроектів. Ніхто навіть не знав, що такий депутат існує. Зараз він десь ховається, і йому потрібно, щоб про нього говорили не як про злодія, а як про принципового політика, який записував політиків», – сказав представник БПП.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Служба безпеки України повідомила, що підозрює народного депутата Олександра Онищенка у державній зраді та зв'язках з російською ФСБ. Сам Онищенко натомість повідомив, що має компромат на високопосадовців в Україні, зокрема і Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-