Кучма їде до Порошенка говорити про

Кучма їде до Порошенка говорити про "Мінськ"

Укрінформ
Міністри закордонних справ країн "Нормандської четвірки" навряд чи зможуть узгодити до кінця року проект так званої "дорожньої карти" з імплементації Мінських домовленостей.

Про це заявив журналістам у четвер у Києві екс-президент, представник України у Тристоронній контактній групі (ТКГ) з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не бачу, щоб до кінця року міністри закордонних справ підписали якийсь такий документ, який відповідає на більшість наших питань. А головні питання для України - це питання безпеки, миру, тиші", - заявив він.

Кучма наголосив, що ситуація у безпековій сфері наразі залишається дуже складною, незважаючи на різні раунди переговорів у різних форматах.

Екс-президент також прокоментував запитання, хто може замінити його у ТКГ. "На це питання може відповісти президент України Петро Порошенко. Це його прерогатива. Кого він побачить, того і вирішить. Але поки що, бачте, таке питання не стоїть. Я зараз їду до Петра Порошенка", - заявив він.

Як відомо, Леонід Кучма раніше заявив про бажання піти у відставку з посади представника України на переговорах у Мінську, однак повідомив, що його поки що нема ким замінити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-