Рада в середу розгляне звернення до ЄС щодо

Рада в середу розгляне звернення до ЄС щодо "безвізу" - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що цього тижня Верховна Рада розгляне питання щодо банківської і фінансової діяльності, правоохоронної діяльності та бюджетні питання.

Про це він заявив, відкриваючи засідання погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Попереднього тижня ми не змогли пройти всіх законопроектів, які стосуються двох блоків - банківської і фінансової діяльності та блоку правоохоронної діяльності. Мною запропонована логіка, щоб ми у вівторок змогли доопрацювати ці блоки... На середу традиційно - питання ратифікації, серед них є багато важливих питань і стосовно енергетики, стосовно нашого звернення до ЄС з приводу безвізового режиму. Переконаний, що всі представники влади, експертного і громадського середовища мають сконцентруватися навколо того, щоб добитися, щоб безвізовий режим Україна змогла отримати найближчим часом, і Верховна Рада теж повинна з цього приводу сказати своє слово», - сказав Парубій.

За його словами, у четвер Верховна Рада розгляне питання інфраструктури і питання, пов'язані з проектом Держбюджету на 2017 рік.

«Також у четвер ми маємо розглянути питання, необхідні для формування бюджету. Їх небагато, йдеться, зокрема, про зміни до Податкового кодексу, але без розгляду цих питань буде важко вийти на друге читання і на остаточне рішення по бюджету. Отже, бюджетні питання і питання інфраструктури - це питання четверга», - зауважив Голова ВР. 

Він також додав, що на нараді у четвер було запропоновано, щоб наступного пленарного тижня запланувати розгляд питань аграрної політики, захист прав внутрішньо переміщених осіб і розгляд бюджету.

«Так само на погоджувальній нашій нараді у четвер було заплановано, щоб наступного пленарного тижня ми могли вже запланувати питання аграрної політики, захист прав внутрішньо переміщених осіб і також розгляд бюджету. Щоб ми могли планувати через пленарний тиждень», - пояснив Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-