Новинський не хоче розголошувати, за що з нього хочуть зняти недоторканність

Новинський не хоче розголошувати, за що з нього хочуть зняти недоторканність

Укрінформ
Народний депутат від фракції Опозиційного блоку Вадим Новинський стверджує, що в Апараті Верховної Ради поки немає подання генерального прокурора на зняття з нього депутатської недоторканності.

Про це він заявив журналістам в кулуарах параламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Подання в Апараті Верховної Ради поки ще немає», - сказав Новинський.

Він додав, що наразі не може розголошувати суті кримінальної справи, за якою генпрокурор Юрій Луценко анонсував внесення до парламенту подання щодо зняття з нього депутатської недоторканності.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Юрій Луценко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook подання, у якому просить Верховну Раду дозволити притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата Вадима Новинського.

У поданні зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що у період з вересня по грудень 2013 року Новинський Вадим Владиславович, маючи статус народного депутата України, був співучасником при вчиненні Януковичем В.Ф., Захарченком В.Ю., Коряком В.В. та іншими правоохоронними органами м. Києва злочину проти волі, честі та гідності особи, а також у сфері службової діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-