Богомолець має медзаклади, замок

Богомолець має медзаклади, замок "Радомисль" та права на 120 пісень

Е-декларації
Укрінформ
Голова Комітету ВР з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець, крім нерухомості та грошей задекларувала колекцію ікон, культурно-історичний комплекс, авторські права на пісні, книги та способи лікування.

Електронна декларація Ольги Богомолець оприлюднена на сайті Національного агентства запобігання корупції.

Згідно з декларацією, Ольга Богомолець володіє шістьма земельними ділянками загальною площею 6676 кв. м., трьома житловими будинками у Київській, Миколаївський та Львівській областях загальною площею 648,2 кв. м. Ще у власності народної обраниці знаходиться 30% будинку у Львівській області.

Богомолець являється власницею семи квартир загальною площею 733,88 кв. м, ще у двох квартирах вона володіє часткою у 25%. Крім того, Богомолець задекларувала дві квартири у Києві, які знаходяться у стадії незавершеного будівництва.

Також у власності Богомолець перебуває 5 гаражів та 3 машиномісця у Києві та 5 нежитлових приміщень у Києві та Одесі загальною площею 1724,6 кв. м.

Згідно з е-декларацією, Богомолець являється власницею культурно-історичного комплексу, що розташований у Радомишлі Житомирської області.

На голову комітету ВР зареєстровані дві автівки: Mercedes-Benz 2012 року випуску та ВАЗ 2004 року випуску.

Крім того, Богомолець володіє колекцією українських ікон та 122 картинами

Народний депутат є власницею Інституту дерматокосметології, Інституту теледерматології та мережі діагностичних клінік доктора Богомолець. Її чоловік вказаний власником товариства з обмеженою відповідальністю "Десналенд".

У розділі "Нематеріальні активи" Богомолець вказала 11 способів лікування та діагностики захворювань та станів, 9 торгових марок, а також авторське право на слова та музику до понад 120 пісень та 10 книжок (дві з яких у співавторстві).

За минулий рік Богомолець отримала 76 247 грн за основним місцем роботи у Верховній Раді, також мала зарплату від роботи за сумісництвом у розмірі 49 805 грн та 300 тисяч аліментів на утримання дитини.

На виконання депутатських повноважень в 2015 році  отримала 80 559 грн.

Від надання майна в оренду Богомолець в минулому році отримала 1 647 229 грн та 43 739 грн компенсації за комунальні платежі.

Чоловік депутата Ігор Кирилюк отримав 141 434 грн зарплати та 884 946грн доходу від підприємницької діяльності. Він має у власності автівку марки Fiat 2014 року випуску та 6 торгових марок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-