Порошенко відзначив успіхи «високомобільних дипломатичних військ»

Порошенко відзначив успіхи «високомобільних дипломатичних військ»

Укрінформ
Україна наполягає на першочерговості вирішення безпекових питань на Донбасі у переговорному процесі в рамках нормандського формату та Мінського процесу.

Про це у виступі на урочистостях з нагоди Дня захисника України заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нормандському форматі та в рамках Мінського процесу наші дипломати тримають переговорну позицію, згідно з якою крокам з політичного врегулювання має передувати абсолютно необхідний очевидний і беззаперечний процес у безпекових питаннях", - сказав Порошенко. 

Він назвав справжніми захисниками України "високомобільні дипломатичні війська", які на міжнародних переговорах усіх рівнів створюють сприятливі умови для політико-дипломатичного врегулювання на Донбасі.

"Найсвіжіший приклад - злагоджена робота української дипломатії та української делегації народних депутатів у ПАРЄ, яка добилася чіткого визнання Росії країною-агресором та включення до резолюції пункту про необхідність продовження санкцій проти Російської Федерації. Це наш спільний успіх - проукраїнської міжнародної коаліції і народних депутатів України та наших дипломатів", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-