У Яценюка вимагають більше грошей на

У Яценюка вимагають більше грошей на "Європейський вал"

Фото
Укрінформ
Фракція "Народний фронт" вимагає збільшення фінансування проекту "Європейський вал" з облаштування кордону з Росією.

Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Тетерук, який разом з народними депутатами Віталієм Корчиком, Іриною Єфремовою та членом фракції БПП Олегом Петренком проінспектували хід будівельних робіт на кордоні з Росією у Харківській області.

"Ми будемо лобіювати продовження виділення коштів на облаштування кордону, контролювати їх використання, щоб вони правильно витрачалися і щоб це приносило користь нашій країні", - сказав Андрій Тетерук.

Він підкреслив, що жоден Уряд до Кабміну Арсенія Яценюка серйозно не опікувався облаштуванням кордону, через що навіть існували ділянки кордону, відведені під фермерське господарство.

За словами першого заступника голови фракції, зараз на проект "Європейський вал" виділяється менше коштів, ніж планувалося, і це сповільнює темпи робіт.

«Я сьогодні побачив, що на вежах (металеві спостережні вежі) достатньо обладнання. Тобто, є й тепловізори, і камери. Як вони працюють - нам показали. Ми побачили, що вони обслуговуються незалежними енергоносіями. Це вселяє надію, що ми йдемо у напрямку того, аби наш державний кордон був повністю облаштований, як це і має бути у дійсно незалежній країні», - додав народний депутат від «Народного фронту» Віталій Корчик, зазначивши, що статистика підтверджує про відчутне зменшення незаконного перетину кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-