Результати експертизи

Результати експертизи "чорної бухгалтерії" ПР будуть до кінця місяця

Відео
Укрінформ
Перші висновки по експертизі зразків почерку з так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів будуть готові до 20 серпня.

Про це розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі "5-го каналу".

"Слідство триває. Зараз призначені експертизи. Перші висновки обіцяють до 20 серпня", - сказав Холодницький.

Втім, за його словами, одних тільки висновків почеркознавчої експертизи недостатньо для притягнення фігурантів справи до відповідальності.

"На підставі однієї експертизи, яка підтверджує почерк людини, не можна оголошувати підозру. Треба з'ясувати і дослідити інші моменти: спосіб життя, офіційна зарплата, надходження коштів. Якщо людина з зарплатою 6 чи 7 тисяч гривень має в Конча-Заспі чи якісь шикарні хороми – і ось ці документи, тут вже є питання ", – повідомив Холодницький.

Він зазначив, що буде направляти матеріали розслідування до суду в будь-якому випадку, навіть якщо не буде 100%-й впевненості у винесенні вироку фігурантам.

"Навіть якщо буде не 100%-я упевненість – я направлю в суд, нехай суд ставить крапку... Якщо суд скаже, що зарплата 6 тисяч гривень в місяць – це добре, але будинок у Конча-Заспі – ще краще і тут немає ніякого злочину, ну, тоді так...", – сказав він.

Він також зазначив, що про підозру у рамках справи ще не повідомляли жодному з її фігурантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-