Внесення застави Переломою буде свідчити про визнання ним провини – Саакашвілі

Внесення застави Переломою буде свідчити про визнання ним провини – Саакашвілі

Укрінформ
Внесення заступником голови "Нафтогазу" - головою Наглядової ради Одеського припортового заводу Сергієм Переломою призначеної судом застави у 80 млн грн буде свідчити про визнання ним власної провини.

Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

Він висловив упевненість, що необхідна сума є в наявності не у Переломи, а в інших фігурантів справи.

"Звичайно, у них 80 млн є. Йому, мабуть, стільки не перепадало, бо це стрілочники, їм там виділяли щось. Там є люди, які за ними стоять, це в першу чергу Мартиненко, який змушений був у результаті наших розслідувань покинути парламент, і в першу чергу, звичайно, Яценюк. У них ці гроші є, але якщо вони ці гроші заплатять, то потрібно пояснити звідки ці гроші. Тому САП вчинила правильно, вони їх посадили, хоча, подивіться які у нас суди, три дні не можуть вирішити, це технічне питання, тобто суди відкрито саботують рішення. Але, навіть в умовах цих судів, у них є 80 млн, якщо вони заплатять, то це реально визнання провини, а якщо не заплатять, тоді можна їм спокійно запропонувати угоду і сказати: "Перелому, ти хочеш сидіти багато років замість Яценюка, чи ти все-таки розкажеш, куди гроші ніс?", - заявив Саакашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою заступнику голови правління НАК "Нафтогаз України" – голові наглядової ради Одеського припортового заводу Сергію Переломі з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-