Полторак з власної кишені платить за проживання у відомчому готелі - МОУ

Полторак з власної кишені платить за проживання у відомчому готелі - МОУ

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак справді мешкає з дружиною у  військовому готельному комплексі, але - на умовах оренди і оплачує проживання.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони України.

"Міністр оборони України дійсно проживає з дружиною на території згаданого комплексу з міркувань безпеки, враховуючи збройну агресію сусідньої країни. Варто зазначити, що у зазначеному комплексі проживали попередні міністри оборони, які, на відміну від нинішнього керівника оборонного відомства, який уклав договір оренди та сплачує за проживання, мешкали в ньому на безоплатній основі", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі пояснили, що цей готельний комплекс призначений не лише для проживання, а ще й для проведення протокольних заходів.

"Зазначений комплекс розташований на території військової частини та складається з кількох будівель, збудованих у 1957, 1963 та 1968 роках. До комплексу входять: зала для офіційних зустрічей та 7 номерів для проживання, які використовуються з метою розміщення представників іноземних урядових делегацій, що прибувають з офіційними візитами до оборонного відомства, а також для проведення протокольних заходів", - зазначають в прес-центрі.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що міністр оборони проживає у таємному готельному комплексі на території військової частини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-