Прем’єр про арешти чиновників: це тільки початок

Прем’єр про арешти чиновників: це тільки початок

Укрінформ
Низка гучних затримань держслужбовців, що відбулась минулого тижня - це тільки початок боротьби за очищення влади від корупції.

Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу “Інтер”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Це не кампанія (затримання держслужбовців —  ред.), це тільки початок. Я думаю, що все це буде сильно нарощено. Я вірю в те, що сьогодні новий прокурор Юрій Луценко має дуже серйозні, амбітні плани щодо наведення порядку в державі”, - сказав Гройсман.

Він також наголосив, що окрім притягнення держслужбовців до відповідальності, перед теперішнім Урядом постають і більш амбітні плани — створити умови, в яких корупція не змогла б існувати.

“Я переконаний в тому, що з кожним днем ми будемо бачити і результати боротьби, але завдання Уряду - створити умови, за яких би ця корупція просто була неможливою”, - наголосив Гройсман.

Нагадаємо,  30 червня правоохоронці затримали головного санітарного лікаря України Святослава Протаса та начальника департаменту Державної санітарно-епідеміологічної служби Олександра Чепурного. Їм інкримінується впровадження злочинної схеми з розкрадання великої суми бюджетних коштів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-