Трюдо за посилення зв’язків з Україною

Трюдо за посилення зв’язків з Україною

Укрінформ
Оттава прагне ще більше поглибити міцні відносини між Україною та Канадою.

Про це під час виступу на канадсько-українському бізнес-форумі заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, передає кореспондент Укрінформу.

«Високий рівень залучення Канадою України демонструє наше бажання активізувати вже й так міцні відносини із нашими українськими партнерами», - сказав Трюдо.

Він нагадав, що саме Канада стала першою Західною державою, яка визнала незалежність України у 1991 році. «За роки, що минули з того часу, наші зв’язки ще посилилися», - наголосив прем’єр-міністр Канади.

Трюдо також підкреслив, що уряд Канади «залишається відданим своєму тривалому зобов’язанню підтримки народу України».

Нагадаємо, що в Торонто у понеділок проходив канадсько-український бізнес-форум, участь у якому взяли близько півтисячі учасників, серед яких була і численна українська урядова делегація на чолі із першим віце-прем'єр-міністром України Степаном Кубівим.

З канадського боку, окрім численних підприємців, долучився прем'єр-міністр Джастін Трюдо, міністр міжнародної торгівлі Христя Фріланд, парламентські секретарі міністрів міжнародного розвитку та імміграції, прем'єр-міністр провінції Онтаріо, а також кілька депутатів федерального та провінційного парламентів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-