Трюдо розповів, навіщо їде в Україну

Трюдо розповів, навіщо їде в Україну

Укрінформ
Під час візиту до України прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо зосередиться на економічних питаннях та проектах із підтримки України.

Про це сам Трюдо повідомив під час виступу на канадсько-українському бізнес-форумі, передає кореспондент Укрінформу.

«Через 3 тижні, 11 липня, я здійсню свій перший офіційний візит до України. Під час візиту ми зустрінемося із президентом та прем’єр-міністром України для обговорення ключових проблем, що постають перед нашими економіками. Я також ще раз підтверджу нашу тривалу підтримку українського народу», - сказав Трюдо.

За його словами, Канада також працює над поглибленням своїх стосунків із Україною для забезпечення взаємного економічного зростання.

«Ми також працюємо над поглибленням наших комерційних зв’язків у намаганні створити робочі місця, посилити середній клас та забезпечити зростання канадської та української економік», - наголосив прем’єр-міністр.

Він додав, що з нетерпінням очікує на візит, оскільки хоче «продовжити чудову роботу своїх попередників із розбудови теплих стосунків між двома державами».

Нагадаємо: Джастін Трюдо перебуватиме із дводенним візитом в Україні 11-12 липня. У Київ він прибуде одразу після саміту лідер країн-членів НАТО у Варшаві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-