Луценко у Європарламенті анонсував

Луценко у Європарламенті анонсував "велику риболовлю"

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, що вже в наступному році у відомстві у процесі реформи з’являться нові обличчя та завершиться радянський стиль діяльності правоохоронних органів. 

Про це Луценко заявив на прес-конференції у вівторок у Європарламенті, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

«Завдання поточного року – це відновлення довіри і початок великої рибалки на велику рибу. Наступний рік буде роком кар’єрного росту нових облич, які прийдуть у місцеву прокуратуру і піднімуться на верхні щаблі системи», - зазначив він. 

Генпрокурор наголосив, що нині в Україні вже не буде недоторканних. 

«Я прекрасно усвідомлюю, що слова в Україні вже не мають ніякого значення. Тому стараюся менше давати інтерв’ю, а приділяти більше уваги цим процесам. Буду інформувати виключно про досягнення за результатами, а не про чергові плани», - наголосив Луценко. 

За його словами, незважаючи на великий попит суспільства, Генеральна прокуратура залишалася «останнім пострадянським динозавром», яка, фактично, не змінилася за останні декади. 

Луценко заявив, що у момент, коли реформа відомства буде завершена, він, як політик, буде вважати свою функцію завершеною. 

Він зазначив, що в Україні за останній рік зроблено потужні і системні зміни у законодавстві щодо юридичної частини державного апарату. 

«Ми створили антикорупційні системи, антикорупційне законодавство. Розпочався шлях перезавантаження судової системи», - сказав генпрокурор. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-