Гройсман у США проведе зустріч з Байденом

Гройсман у США проведе зустріч з Байденом

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на запрошення віце-президента США Джо Байдена 14-17 червня 2016 року відвідає з робочим візитом Сполучені Штати Америки.

Про це повідомляє Урядовий портал

"У рамках візиту Гройсман проведе низку зустрічей, зокрема з віце-президентом Джо Байденом, спікером Конгресу США Полом Райаном, лідерами демократів та республіканців у Конгресі США", - йдеться у повідомленні.

Передбачається також, що у Вашингтоні та Нью-Йорку український Прем'єр-міністр проведе переговори з міністром торгівлі Пенні Пріцкер, міністром фінансів Джейкобом Лью, міністром енергетики Ернестом Монізом, адміністратором USAID Гейл Сміт, головним операційним директором Світового банку Шрі Мульяні Індраваті, керівниками провідних американських банків та фінасово-промислових компаній.

Гройсман також візьме участь у щорічній конференції Центру американсько-українських відносин, Американської Ради зовнішньої політики та Інституту Євроатлантичного співробітництва.

Крім того, Прем'єр-міністр зустрінеться з провідними експертами в Атлантичній Раді, українською громадою та лідерами єврейських організацій США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-