Довибори в Раду: ЦВК зареєструвала 27 кандидатів

Довибори в Раду: ЦВК зареєструвала 27 кандидатів

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала 27 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до парламенту, які мають відбутися 17 липня цього року.

Відповідне рішення було ухвалене у вівторок на засіданні ЦВК, повідомляється на сайті Комісії.

"7 червня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела заступник голови Комісії Жанна Усенко-Чорна... ЦВК зареєструвала 27 кандидатів у народні депутати України",- йдеться у повідомленні.

Серед зареєстрованих є представники "Свободи", "УКРОПу", "Батьківщини", "Народного руху України", "Самопомочі"  та самовисуванці.

Крім того, у Центрвиборчкомі інформують, що до Комісії надійшла заява Комуністичної партії України разом з іншими документами щодо реєстрації їхнього кандидата у народні депутати в  одномандатному виборчому окрузі № 206 на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

"Розглянувши вказані документи, ЦВК встановила їх невідповідність вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України" та відмовила в реєстрації зазначеного кандидата", - додають у Центрвиборчкомі.

Таким чином, станом на 7 червня ЦВК зареєструвала вже 55 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-