США попереджає бізнес про ризики співпраці з Росією – Держдеп

США попереджає бізнес про ризики співпраці з Росією – Держдеп

Укрінформ
Адміністрація Сполучених Штатів у діалозі з представниками американського бізнесу, який веде свої справи за кордоном, попереджає про наявність ризиків роботи з російськими компаніями через санкції, введені проти РФ після початку її агресії в Україні.

Про це заявив у вівторок заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми продовжуємо чітко заявляти у нашій спільній роботі з американськими компаніями нашу позицію щодо існування ризиків – як економічних, так і репутаційних, що стосуються ведення справ із Росією", - зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він пояснив, що це пов'язане з економічними обмеженнями, які ввели Штаті і ЄС проти Росії. "Шляхом застосування наших комбінованих санкцій, зменшення дипломатичних зв'язків ми посилаємо чіткий сигнал Росії та її керівництву, що вони мають виконувати свої зобов'язання за Мінськими угодами та припинити окупацію Криму", - підкреслив Тонер.

Водночас, він наголосив, що США і Росія можуть мати конструктивну співпрацю, зокрема, щодо Сирії та в інших питаннях і знаходити спільні точки дотику.

"Але не повинно бути помилки в тому, що ми не згодні з їхніми діями в Україні", - заявив представник Держдепу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-