Уряд Нідерландів шукатиме рішення, прийнятне для всіх

Уряд Нідерландів шукатиме рішення, прийнятне для всіх

Заява
Укрінформ
Після оголошення офіційних результатів референдуму голландський уряд розпочне консультації з парламентом, а також із партнерами у ЄС та урядом України, щоб знайти прийнятне для всіх сторін рішення.

Про це йдеться в офіційній реакції уряду Нідерландів на оголошення попередніх результатів референдуму щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"Уряд оцінить результати та проконсультується з парламентом. Після цього голландський уряд говоритиме з партнерами у ЄС та урядом України. Цей процес потребуватиме певного часу, щоб знайти рішення, яке буде прийнятне для всіх сторін", - ідеться у заяві.

В голландському уряді відзначили, що офіційні результати будуть оголошені 12 квітня, але попередні підсумки показують, що більшість проголосувала проти Угоди про асоціацію.

"У вівторок, 12 квітня, стануть відомі остаточні результати, але очевидно, що процес ратифікації не може просто тривати, ніби нічого не сталося", - зазначили у голландському уряді.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з попередніми результатами підрахунку голосів, зробленими голландськими муніципалітетами, 61,1% учасників референдуму у Нідерландах проголосували "проти" ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. "За" угоду проголосували 38,1% учасників. Явка становила 32%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-