Уряд виділить 5 млн на погашення боргу АТR – Яценюк

Уряд виділить 5 млн на погашення боргу АТR – Яценюк

Укрінформ
Кабінет міністрів України виділить 5 млн грн на погашення заборгованості кримськотатарського телеканалу АТR перед власником супутника.

Про це Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк сказав на засіданні уряду в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Необхідно допомагати нашому кримськотатарському народу, який знаходиться під постійним тиском російського режиму і який потребує допомоги. Щоб канал АТR, який дає правдиву інформацію про наших кримськотатарських братів, функціонував і мав можливість мовити», - сказав Яценюк.

Як повідомив сьогодні міністр інформаційної політики Юрій Стець, сума заборгованості - 10 млн грн, але вже вдалося домовитися про реструктуризацію цього боргу, і ця сума буде зменшена як мінімум удвічі. «Україна має знайти у бюджеті ці кошти», - додав міністр.

Яценюк дав доручення Міністерству фінансів разом із Міністерством інформаційної політики та Міністерством соціальної політики якнайшвидше забезпечити погашення 5 мільйонів гривень заборгованості  телеканалу АТR перед власником супутника. Окремо він доручив Стецю попрацювати над погашенням боргу за користування супутником кримськотатарського каналу ATR, аби решта 5 мільйонів гривень заборгованості були списані,  щоб канал далі функціонував.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-