В оприлюдненій стенограмі РНБО немає нічого секретного - Парубій

В оприлюдненій стенограмі РНБО немає нічого секретного - Парубій

Укрінформ
Оприлюднення стенограми засідання РНБОУ за 28 лютого 2014 року не є порушенням, оскільки секретної інформації у ній не міститься.

Про це сказав тодішній секретар РНБОУ, а нині віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій, передає кореспондент Укрінформу.

«Я не бачу у тому проблеми», - відповів Парубій на запитання про необхідність розсекречення стенограми.

Він додав, що на самому факті публікації документу забагато спекулюють, хоча таємниці у ньому немає.

«На тому надто багато спекулюють. Нічого секретного там немає, стенограма дуже детально, як рентген, показує той період, у якому ми перебували», - зазначив віце-спікер ВР.

Він також підтвердив, що Юлія Тимошенко на тому легендарному засіданні рішуче виступала проти запровадження воєнного стану.

«Юлія Тимошенко зарядила, нібито здали Крим і не ввели воєнний стан. (Але – ред.) це вона істерила на тому РНБО, щоб цього не було. Це є настільки перевернута реальність, настільки заміна понять...», - підсумував Парубій.

Нагадаємо: в понеділок на засіданні Комітету з питань національної безпеки та оборони було оприлюднено стенограму засідання РНБО від 28 лютого 2014 року, на якому обговорювалися дії з відбиття російської агресії в Криму, зокрема було відкинуто пропозицію про введення режиму воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-