Мінінформ готує стратегію публічної дипломатії кримських татар

Мінінформ готує стратегію публічної дипломатії кримських татар

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України працює над створенням Стратегії інформаційної реінтеграції Криму, мета якої - підняти рівень обізнаності міжнародного співтовариства про становище кримських татар у Криму.

Про це на прес-конференції у  Києві сказала радник міністра інформаційної політики України Еміне Джеппар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Документ, над яким ми працюємо, по суті, є комунікаційною стратегією з позиціонування кримських татар у світі і захисту їх прав», - повідомила Джеппар.

За її словами, мета документа - підняти досить низький рівень обізнаності міжнародного співтовариства про історію, культуру і сучасне становище кримських татар у Криму.

Як наголосила Джеппар, робота над Стратегією проводиться у чотирьох фокус-групах, куди входять іноземні дипломати, журналісти і кримськотатарські активісти і експерти.

Їх зауваження і рекомендації ляжуть в основу майбутнього документа, який також називають стратегією публічної дипломатії кримських татар.

Презентація стратегії відбудеться навесні цього року. Її буде рекомендовано Меджлісу кримськотатарського народу і організаціям, які працюють з кримською темою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-