У БПП обіцяють проголосувати за 27 березня для перевиборів

У БПП обіцяють проголосувати за 27 березня для перевиборів

Укрінформ
Фракція "Блок Петра Порошенка" має намір підтримати призначення виборів мера Кривого Рогу на 27 березня 2016 року.

Про це журналістам сказав перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас відбулося спільне засідання нашої фракції з фракцією "Самопоміч", ми проголосували, що ми будемо підтримувати дострокові вибори в Кривому Розі. Зараз йде рада коаліції, іде дискусія, чи це буде закон, чи це буде постанова", - сказав він.

Кононенко додав, що попередня дата призначення виборів - 27 березня.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Володимир Гройсман за результатами наради з лідерами фракцій коаліції доручив Апарату Верховної Ради України одразу після реєстрації законопроекту про призначення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу забезпечити невідкладний розгляд цього документа у профільному комітеті з тим, аби оперативно винести його на розгляд у сесійній залі.

Зі свого боку, фракція "Самопоміч" заявила, що не братиме участі в голосуванні за жодне рішення в сесійній залі ВР, доки не буде прийнято рішення щодо призначення нових виборів міського голови Кривого Рогу.

Нагадаємо,  після місцевих виборів і оголошення переможцем на них Юрія Вілкула у Кривому Розі тривають мітинги з вимогою переглянути підсумки голосування. У Кривому Розі також працює Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування фальсифікацій під час виборів.

У неділю, 6 грудня, учасники акції підписали заяви на ім'я Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана і керівників усіх парламентських фракцій про забезпечення проведення нових виборів міського голови і міської ради Кривого Рогу. 7 грудня Криворізька міська виборча комісія ухвалила звернення до парламенту щодо проведення повторних виборів мера міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-