Віче у Кривому Розі проситиме Раду про перевибори

Віче у Кривому Розі проситиме Раду про перевибори

Укрінформ
Народне віче, яке пройшло в неділю у Кривому Розі на знак протесту проти обрання міським головою Юрія Вілкула, звертається до Верховної Ради з проханням призначити нову дату виборів.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко.

«Люди на народному вічі прийняли рішення не визнавати результати виборів, які були сфальсифіковані. Причому вони вирішили піти далі - і вибори в міськраду теж вимагають від ВР не визнавати... Люди прийняли рішення про створення Громадської варти, це громадське формування для підтримки порядку. Прийняли рішення відкрити приймальні нардепів, збирати факти розкрадання міста і звернутись до ВР з вимогою нових виборів», - сказав Семенченко.

Нагадаємо, сьогодні у Кривому Розі біля будівлі міської ради відбувається народне віче на знак протесту проти результатів виборів міського голови.

Криворізький міськвиборчком оголосив Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник Юрій Милобог - близько 48%. Розрив між кандидатами становить лише 752 голоси.

У четвер народні депутати ухвалили постанову про утворення Тимчасової спеціальної комісії з питань перевірки фактів порушень під час проведення повторного голосування на виборах Криворізького міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-