Астролог прогнозує захід зірки Путіна до 27 листопада

Астролог прогнозує захід зірки Путіна до 27 листопада

Укрінформ
На думку астропсихолога Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, зірка Путіна заходить, а Україна, пройшовши шлях випробувань, досягне розквіту.

Таку думку Олена Осипенко - астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти (Ганновер, Німеччина) висловила на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Його зірка (Путіна - ред.) поступово заходить. І дуже важливо красиво зайти, хоч би трохи виправити свої помилки. Третя санкція, яка від Господа Бога, від зірок, космічного плану, вона ще не сталася і станеться до 25-27 листопада 2015 року. Тому цей період не сприятливий для нього, ці два місяці - листопад і грудень - достатньо складні. А в квітні країна, яка напала на нашу країну, отримає дуже потужний зворотний зв'язок", - сказала Осипенко.

Водночас вона передбачила, що врегулювання ситуації станеться в 2017 році, але можливо і раніше - в 2016-му.

"А на початку 2017 року буде можливість далі будувати наше суспільство в еволюційній тенденції", - зазначила астролог.

На її думку, Україна зараз знаходиться в певному періоді міжчасся -  курсом до еволюційного процесу. У вересні-грудні "потужна енергія напруги заважає проводити реформи".

"Зараз йде боротьба у владі. Одна сила заважає інший. Ми не бачимо стабільності. Але за космічним планом її ще бути не може, тому що дуже багато неусунених проблем ми маємо в суспільстві", - сказала Осипенко.

У другій половині листопада, вважає вона, нас чекає напружена ситуація, можливість чергового революційного періоду, "і важливо не допустити нової крові", зберігати спокій, внутрішню цілісність і не прагнути до роз'єднування.

Боротьба в грудні триватиме. Нам важливо потерпіти березень і квітень  2016-го, але в травні можуть бути непогані реформи для народу.

"Крайня ситуація боротьби припадає на лютий, і там вона закінчується. Лютий є місяцем, коли боротьба за лідерство має закінчитися. Але суспільство має зробити свій вибір і проявити громадянську активність. Успішні люди, які проявляють сміливість і діють, а не стоять і чогось чекають", - сказала астролог.

Взагалі, за її словами, лютий буде місяцем еволюційним, він дасть нам можливість вийти з кризи - за умови, що буде зроблено правильні кроки як урядом, так і народом. У червні ж ситуація стабілізується, з мінуса поступово перейде в плюс.

"А в серпні хотілося, щоб наш уряд не йшов у відпустку, тому що це достатньо хороший період для країни - можна прийняти хороші реформи і зробити багато хороших і правильних справ", - зорієнтувала Осипенко нашу владу. 

А прогрес для України вона прогнозує до 2022 року.

"Зірковий період нашої країни почався наприкінці 2013 року. Ми зараз підіймаємося, і нам не можна зупинитися. Як тільки ми задовольнимося досягнутим, ми зупинимося. Але ми дійдемо до вершини - до 2022 року. І нам потрібно багато працювати, причому не лише уряду, а кожному з нас", - підкреслила астролог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-