Клімкін у Вашингтоні зустрівся з провідними експертами

Клімкін у Вашингтоні зустрівся з провідними експертами

Укрінформ
У рамках візиту міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Вашингтону в Інституті МакКейна відбулася його зустріч з провідними експертами США з міжнародних відносин.

В ході розмови відбувся обмін думками з актуальних проблем міжнародної безпеки та двостороннього українсько-американського співробітництва, в тому числі в контексті протидії триваючій російській агресії, реалізації реформ в Україні та подальшого залучення сприяння США до цих процесів.

Міністр також довів до відома співрозмовників позицію України стосовно імплементації Мінських домовленостей та результатів останньої зустрічі президентів Нормандської четвірки у Парижі.

Як повідомляв Укрінформ, учора розпочався робочий візит міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Вашингтона.

Метою перебування глави українського МЗС у столиці США є активізація зусиль в рамках Стратегічного партнерства між країнами, координація кроків задля досягнення мирного врегулювання ситуації на Донбасі, а також залучення подальшої американської допомоги задля посилення обороноздатності України та протистояння економічним викликам.

Інститут міжнародного лідерства (McCain Institute) - аналітичний центр, що діє у співпраці з Університето штату Аризона. Його завдання полягає в "просуванні лідерства, заснованого на безпеці, економічних можливостях, свободі та людській гідності, у Сполучених Штатах і в усьому світі". Інститут утворений в 2012 році і названий на честь сенатора США і кандидата в президенти від Республіканської партії в 2008 році Джона Маккейна. Нинішній виконавчий директор Інституту - Курт Фолкер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-