Муженко звільнив полковника, який п’яним

Муженко звільнив полковника, який п’яним "розсікав" Одесою

Укрінформ
Керівник Генштабу Віктор Муженко звільнив командира військової частини А1620, який був затриманий за кермом в стані алкогольного сп'яніння.

Про своє рішення він повідомив у Фейсбуці.

"Рішення прийнято - командира військової частини А1620 полковника Горло К. - "звільнити з військової служби за службовою невідповідністю", - написав Муженко.

Він також повідомив про те, що затвердив акт службового розслідування по факту затримання 25 вересня в місті Одеса (в стані алкогольного сп'яніння за кермом автомобіля) полковника Костянтина Горло.

Як заявив під час розширеного засідання колегії Міністерства оборони глава відомства Степан Полторак, затриманого в Одесі п'яного головного інспектора Повітряних сил МОУ, генерал-лейтенанта Миколу Петрушенка також буде звільнено.

"Мною прийнято рішення: оголосити службову невідповідність генерал-лейтенанту Петрушенку з подальшим відправленням на військово-лікарську комісію зі звільненням із Збройних сил України", - повідомив він.

Нагадаємо, 25 вересня в Одесі активісти Автомайдану затримали командира військової частини А1620 полковника Костянтина Горло (Повітряні сили Збройних сил України) і головного інспектора Повітряних сил ЗСУ генерала Миколу Петрушенка, які у нетверезому стані їздили містом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-