Стефанчук - у День державності: Сьогодні триває боротьба за вільне майбутнє України

Стефанчук - у День державності: Сьогодні триває боротьба за вільне майбутнє України

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у День Державності привітав українців і наголосив, що сьогодні триває боротьба за вільне майбутнє України.

Привітання він опублікував у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Дорогий незламний, мужній Український народе! Сьогодні у нас більше, ніж День державності. Це день, який зв’язує в єдине намисто багатовікове становлення України як Держави, її ідентичності та усвідомлення того, що Українська нація — самостійна, самодостатня та незалежна. Завжди була і завжди буде", - зазначив Стефанчук.

За його словами, саме за майбутнє — вільне майбутнє України — сьогодні триває боротьба.

Відео: Фейсбук Руслан Стефанчук

"Боремося з тими, хто звик жити в рабстві. Хто зі зброєю прийшов на нашу землю, прийшов вбивати, руйнувати й знищувати. Хто побачив спротив. Спротив багатомільйонного Українського народу. Спротив Збройних Сил України, наших воїнів, мужніх та відданих захисників та захисниць, які боронять і б'ються за нашу державність. Б’ються! І наближають Перемогу! Перемогу України!", - підкреслив Стефанчук.

Стефанчук наголосив, що Перемога стане фундаментом для наступних тисячоліть, незалежної, сильної та процвітаючої Держави.

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня в Україні відзначають День Державності, День хрещення Русі-України та День пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-