У КМДА вважають доцільним повернення киян до маскового режиму

У КМДА вважають доцільним повернення киян до маскового режиму

Укрінформ
Жителям Києва доцільно повернутися до маскового режиму у місцях скупчення людей для зменшення ризику зараження COVID-19.

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає Укрінформ із посиланням на КМДА

Зокрема, посадовець нагадав, що Всесвітня організація охорони здоров’я закликала продовжити дотримання маскового режиму та соціальної дистанції на тлі збільшення в багатьох країнах випадків респіраторних захворювань, спричинених COVID-19, грипом та іншими патогенами. 

«У Києві це питання теж актуальне. Адже щотижня фіксуються нові випадки захворювання на коронавірус. Серед пацієнтів, яких госпіталізовано, є й важкі пацієнти», – зазначив Поворозник. 

Він наголосив на необхідності обов’язкового звернення до сімейного лікаря в разі виникнення перших симптомів недуги та погіршення стану, а також на важливості вчасного проходження тесту на COVID-19 за умови, якщо лікар його призначив.

Читайте також: На грип, ГРВІ та COVID-19 вже перехворіли 1,9 мільйона українців

Серед іншого, Поворозник підкреслив, що найнадійнішим захистом від тяжкого перебігу захворювання є вакцинація.

Як повідомляв Укрінформ, днями Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендувала поновити окремі карантинні заходи на тлі збільшення захворюваності на COVID-19 та деякі інші хвороби, повʼязані з дихальною системою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-