Затриманих біля Криму дезертирів арештували на два місяці

Затриманих біля Криму дезертирів арештували на два місяці

Укрінформ
Центральний районний суд міста Миколаєва 22 листопада обрав міру запобіжного заходу у вигляді двох місяців перебування під вартою двом колишнім українським військовим, яких затримали у пункті пропуску "Чонгар" при спробі перетнути український кордон.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прес-секретар Центрального райсуду міста Миколаєва Володимир Діденко.

«Центральний районний суд міста Миколаєва обрав міру запобіжного заходу у вигляді двох місяців перебування під вартою двом колишнім українським військовим, яких затримали на кордоні з Кримом з правом внесення застави. Одному з них - прапорщику Одинцову призначено заставу в сумі 250 тисяч гривень, а молодшому сержанту Баранову - 350 тисяч гривень», - сказав Діденко.

Він також зазначив, що обох колишніх українських військовослужбовців звинувачують за статею «дезертирство».

Як уже повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України заявила про затримання на адміністративному кордоні з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

Раніше в Міноборони Росії заявили, що 20 листопада СБУ затримала і вивезла з Криму на територію Миколаївської області російських військовослужбовців - прапорщика Максима Одинцова та молодшого сержанта контрактної служби Олександра Баранова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-