Суд візьметься за екс-командира

Суд візьметься за екс-командира "Беркута", який допомагав "зеленим чоловічкам"

Укрінформ
Генпрокуратура закінчила розслідування кримінальних справ стосовно колишнього голови Генічеської райдержадміністрації Херсонської області та колишнього командира роти міліції особливого призначення "Беркут" УМВС України в місті Севастополі.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Встановлено, що колишній голова Генічеської районної державної адміністрації Херсонської області та екс-командир роти міліції особливого призначення "Беркут" Управління МВС України в місті Севастополі, усвідомлюючи положення і вимоги норм чинного законодавства, достовірно знаючи, що проведений 16.03.2014 на тимчасово окупованій території півострова Крим так званий загальнокримський референдум є незаконним, незважаючи на невизнання Україною і світовим співтовариством результатів такого референдуму та подальшу анексію півострова Крим Російською Федерацією, вчинили антиконституційні дії, спрямовані на визначення статусу території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя як суб’єкта Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура Херсонської області спрямувала обвинувальні акти стосовно обвинувачених до апеляційного суду міста Києва, який визначить підсудність за одним із районних судів Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-