Кримчанин вчинив спробу самоспалення через знищення його кафе в Ялті

Кримчанин вчинив спробу самоспалення через знищення його кафе в Ялті

Укрінформ
У п'ятницю вранці кримчанин, який мешкає в окупованій Ялті, вчинив спробу самоспалення у зв'язку із знищенням його кафе на Приморському пляжі міста.

Про це повідомляє Інтернет-видання Керч FM.

"Літній житель Ялти сьогодні вранці спробував вчинити акт самоспалення в районі міського Приморського пляжу", - передає Керч FM.

За даними видання, потерпілий Олександр С. отримав значні опіки різних частин тіла і доставлений у реанімацію.

Причиною спроби суїциду став конфлікт навколо одного з кафе на Приморському пляжі, орендарем якого був пенсіонер. Як повідомляється, він близько 10 років тому "обіймав відповідальну посаду в Ялтинському міськвиконкомі".

Як повідомило джерело видання, «адміністрацією Ялти було прийнято рішення про знесення кафе, орендарем якого тривалий час був 75-річний Олександр С., з чим підприємець був категорично не згоден».

При цьому чоловік попереджав і публічно заявляв, що "піде на крайні заходи у разі продовження дій щодо знесення його об'єкта".

За наявною інформацією, перед тим, як це вчинити, чоловік написав записку і виклав відео в інтернеті.

За даними видання "ЮгЯлта", спроба самоспалення була здійснена сьогодні о 10 годині ранку на вході до Приморського парку Ялти. Співробітники міського комунального підприємства  і співробітники поліції, які були неподалік, загасили людину і передали його лікарям "швидкої допомоги".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-