Дочка Умерова каже, що йому вже трохи краще

Дочка Умерова каже, що йому вже трохи краще

Відео
Укрінформ
Стан здоров'я заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, якого окупанти утримують у психіатричній лікарні для примусової експертизи, трохи покращився у порівнянні з попередніми днями.

Про це розповіла його донька Айше Умерова в ефірі телеканалу "112 Україна"

"Стан здоров'я сьогодні трохи краще, ніж у попередні дні. Сьогодні, принаймні, він (Ільмі Умеров. - Ред.) не скаржився на тиск. Обстановка навколо: вчора до нього в палату підселили ще кількох людей, хоча обіцяли, що він буде один. Люди перебувають на експертизі, але обох судять за крадіжку", - сказала вона.

За словами дочки, Умерову передали інформацію щодо вчорашньої акції на майдані Незалежності в Києві, та зазначила, що для її батька є дуже важливою така підтримка.

"У понеділок ми очікуємо на візит Марка Фейгіна, він відвідає тата, поспілкується зі слідчими, і, можливо, якась більш детальна інформація буде у нього", - зазначила вона.

Айше Умерова додала, що окупанти планують тримати її батька у психлікарні 28 днів, і зараз сім'я і захисники роблять усе, щоб звільнити його з тих жахливих умов якомога швидше, бо для його здоров'я це дуже небезпечно.

Нагадаємо, вчора на майдані Незалежності в Києві відбулася акція на підтримку заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-