Для кримських випускників відкрили реєстрацію на повторне ЗНО

Для кримських випускників відкрили реєстрацію на повторне ЗНО

Укрінформ
З 2 до 9 липня 2016 року у Дніпрі, Києві, Львові, Харкові і Херсоні буде проведена повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання для окремих осіб, які проживають в Автономній Республіці Крим, місті Севастополі або переселилися з них.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Участь у повторній додатковій сесії можуть узяти випускники 2016 року, які були зареєстровані для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, але не змогли пройти тестування з відповідних навчальних предметів під час основної та додаткової сесій", - йдеться у повідомленні.

Повторну додаткову сесію буде проведено з української мови і літератури, математики, історії України, російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики.

Як зазначили в УЦОЯО, для участі в повторній додатковій сесії ЗНО необхідно звернутися з відповідною заявою та пакетом документів до Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти до 21 червня. У заяві необхідно зазначити  місто, де випускник хоче проходити тестування.

Графік проведення повторної сесії буде оприлюднено до 25 червня 2016 року.

Як повідомляв Укрінформ, з 5 травня по 17 червня в Україні триває основна сесія ЗНО. Перша додаткова сесія ЗНО відбудеться з 14 по 4 липня.  Під час неї тестування зможуть пройти учасники АТО, та ті випускники шкіл Криму та тимчасово окупованих територій Донбасу, які мали змогу зареєструватися для проходження тестів.

Раніше міністр освіти та науки Лілія Гриневич повідомляла, що друга додаткова сесія ЗНО буде проведена для тих випускників кримських шкіл, які реєструвалися на попередні сесії, але не змогли приїхати для складання тестів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-