Єрмак обговорив із делегацією групи компаній CRH перспективи інвестицій в Україну

Єрмак обговорив із делегацією групи компаній CRH перспективи інвестицій в Україну

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з делегацією міжнародної групи компаній CRH й обговорив з нею перспективи інвестування в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в ОП.

Очолив делегацію головний операційний директор групи Ренді Лейк. До нього долучилися президент CRH у Європі Пітер Баклі та директор CRH у Південній і Східній Європі Гійом Кавальє.

Під час зустрічі керівник ОП наголосив, що Україна готова всіляко сприяти інвестиціям із боку таких потужних глобальних гравців й обговорювати всі необхідні питання з іноземним та вітчизняним бізнесом.

Як зауважив він, сьогодні важливо розуміти, що точно необхідно змінювати для покращення бізнес-клімату, зокрема є потреба в наявності сильних інституцій.

Єрмак підкреслив, що попри війну Україна продовжує реформи та прямує до повноправного членства в Європейському Союзі.

Читайте також: Україні потрібно напрацювати умови для привабливості інвестицій у біометан - Міненерго

«Зі свого боку - Президента, Офісу, уряду України - готові повністю вас підтримувати. Ми зацікавлені, щоб такі великі інвестори працювали в нашій країні та мали комфортні умови. Дуже важливо, що попри всі обставини, війну ви тут і готові й далі працювати», - заявив очільник ОП.

Він також висловив подяку всьому американському народу за підтримку України.

«Ми думаємо не лише про сьогодення, а й про майбутнє. Надзвичайно важливо, що наші країни були й залишаються разом. Сполучені Штати - це наш найбільший і стратегічний партнер», – наголосив Єрмак.

Як повідомлялося, міжнародна група компаній CRH є найбільшим виробником будівельних матеріалів у Північній Америці та Європі.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-