Фонд гарантування цього тижня продає активи банків-банкрутів на ₴2,9 мільярда

Фонд гарантування цього тижня продає активи банків-банкрутів на ₴2,9 мільярда

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб цього тижня виставляє на продаж активи банків, що ліквідуються, на загальну суму 2,9 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«Цього тижня (25-29 березня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів 12 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 2 853,9 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Із них на суму 2 553,4 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на суму 165,4 млн грн - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 135,1 млн грн.

Читайте також: Сума вкладів фізичних осіб за лютий зросла на ₴13,1 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, у січні 2024 року у системі Прозорро.Продажі результативно завершилися 33 торгів з реалізації активів банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів, сума продажу склала 129,2 млн грн.

Протягом лютого у системі Prozorro.Продажі відбулися 27 успішних аукціонів з продажу активів шести банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Сума успішних торгів становила більше 178,7 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-