Фонд гарантування оголосив два аукціони з продажу кредитів банку «Форвард»

Фонд гарантування оголосив два аукціони з продажу кредитів банку «Форвард»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж два пули беззаставних кредитів фізичних осіб банку «Форвард».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«У лютому у системі Прозорро.Продажі заплановано проведення аукціонів з продажу пулів кредитів фізичних осіб, які обліковуються на балансі АТ «Банк Форвард», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Чергові два лоти виставлено на торги 14 та 19 лютого», - йдеться в повідомленні.

До складу лотів увійшли права вимоги та майнові права за більш як 20 тисячами кредитних договорів, які об’єднані в пули за низкою спільних ознак, зокрема: усі договори є беззаставними, а місце реєстрації позичальників - Центральні та Західні регіони України. 100% портфелю - кредити, видані у національній валюті. Усі кредити мають прострочку виконання зобов’язань, за частиною кредитів - близько 4000 днів.

Зазначається, що 14 лютого відбудеться аукціон з продажу лоту, до якого увійшли права вимоги за понад 10 тисячами кредитних договорів та 79 позицій майнових прав за кредитними договорами, укладеними з фізичними особами. 51,2% портфеля (за сумою заборгованості) - це карткові кредити, 48,8% - кредити, надані на придбання товарів/послуг. Початкова ціна лоту - 254,3 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування розпочав ліквідацію «Айбокс банку» та «Банку Форвард»

19 лютого на торгах буде лот, до складу якого входять права вимоги майже за 10 тисячами кредитних договорів та 89 позицій майнових прав за кредитними договорами фізичних осіб. 50,5% портфеля (за сумою заборгованості) - карткові кредити, 49,5% - кредити, надані на придбання товарів/послуг. Початкова ціна лоту - 229,2 млн грн.

Як повідомлялось, до банків, що перебувають в управлінні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 2023 рік надійшло 7,175 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-