Уряд заборонив приватизацію на територіях активних бойових дій

Уряд заборонив приватизацію на територіях активних бойових дій

Укрінформ
Кабінет міністрів України ухвалив рішення про заборону на період дії воєнного стану приватизації державного і комунального майна на територіях активних бойових дій.

Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На сьогоднішньому засіданні Кабмін вніс зміни до постанов КМУ від 23 серпня 2022 року № 952 і від 6 грудня 2022 року № 1364», - йдеться у повідомленні.

Ухвалені зміни передбачають, що під час воєнного стану та протягом 3 місяців після його припинення (скасування) приватизація державного і комунального майна на територіях активних бойових дій не проводитиметься.

У Мінреінтеграції наголосили, що території бойових дій визначаються згідно з Переліком територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, який затверджений наказом Мінреінтеграції від 22 грудня 2022 року №309 та періодично оновлюється.

Читайте також: Кабмін включив у список приватизації державний пакет акцій «Харківенергозбуту»

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів 15 вересня ухвалив постанову “Деякі питання визначення правового режиму на тимчасово окупованій території України”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-