Гітлер був одержимий знищенням євреїв, а путін хоче знищити українців - Данілов

Гітлер був одержимий знищенням євреїв, а путін хоче знищити українців - Данілов

Укрінформ
Світ має зрозуміти, що путін нічим не відрізняється від Гітлера, і якби не Україна, російські танки були б у Варшаві, Празі чи Вільнюсі.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці наголосив Секретар РНБО України Олексій Данілов.

«Декілька важливих, як на мене, тез з нещодавнього інтерв‘ю Wirtualna Polska: Якби ми не готувалися до війни, ми б сьогодні не сиділи в цьому кабінеті, а російські танки були б у Варшаві, Празі чи Вільнюсі. Світ нарешті має зрозуміти, що путін нічим не відрізняється від Гітлера. Гітлер був одержимий знищенням євреїв, а путін хоче знищити українців», - зазначив Данілов.

Він також відзначив, що Європа зробила з Газпрому монополіста та потерпає зараз від високих цін на газ, натомість Україна платить життями своїх людей за свободу і безпеку Європи.

Читайте також: Данілов потролив медведєва за ультиматум і порадив шукати «саддамівський бункер»

«Популісти в Європі скажуть, що холодно, тому що йде війна, але яке відношення до цього має Україна? Ми не робили «Газпром» монополістом. Ми платимо життями наших людей за свободу та безпеку всієї Європи, а деякі політики протиставляють війну вищим рахункам за газ», - наголосив Секретар РНБО.

Читайте також: У росії набирають обертів процеси, які можуть закінчитись розвалом федерації – Данілов

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-